Slim Sculptor
Slim Sculptor
Slim Sculptor

Slim Sculptor
Κρέμα σώματος εντατικού αδυνατίσματος & λείανσης επιδερμίδας

Μία πλούσια κρέμα σμίλευσης η οποία δρα σε ένα δυσδιάστατο επίπεδο:

1. στοχεύει στην όψη φλοιού πορτοκαλιού

2. προσφέρει πολλαπλά αδυνατιστικά οφέλη*

Η λειαντική δύναμη του συμπλέγματος NocturCell thermo-active βασίζει τη δράση της στους μηχανισμούς της επιδερμίδας κατά την διάρκεια της νύχτας, οπότε η επιδερμίδα έχει την τάση να ενισχύει τις φυσικές διαδικασίες ανανέωσης και αδυνατίσματος. Το σύμπλεγμα NocturCell thermo-active χάρη σε ένα βιοτεχνολογικό δραστικό που παράγεται από πλαγκτονικούς μικροοργανισμούς, λειτουργεί πάνω σε μία διαδοχική πορεία δράσεων η οποία σε συνδυασμό με το μασάζ συμβάλει καθοριστικά στην μείωση της εμφάνισης στα λακκάκια του δέρματος ενώ λειαίνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Το σύμπλεγμα LipoSlim Sculpt3 βασίζεται σε ένα μοναδικό μείγμα φυκιών που προέρχονται από νερό πηγής πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, σε συνδυασμό με το δραστικό εκχύλισμα σπόρου παπαρούνας τα οποία δημιουργούν μία ισχυρή συνεργιστική δράση σμίλευσης σώματος μαζί με την επιστημονικά αποδεδειγμένη αδυνατιστική δραστηριότητα των ξανθινών. Σαν αποτέλεσμα η επιδερμίδα συσφίγγεται και τονώνεται ενώ η σιλουέτα του σώματος σμιλεύεται και αναδιαμορφώνεται.

Τέλος, η τεχνολογία MicroTransDermal ενισχύει την απορρόφηση των δραστικών συστατικών από την επιδερμίδα, χαρίζοντας ενισχυμένη και βελτιστοποιημένη αποτελεσματικότητα σύσφιξης, ελαστικότητας και βελούδινης επιδερμίδας.

 

*Το αδυνατιστικό αποτέλεσμα συνιστάται σε δράση αναδιαμόρφωσης του περιγράμματος υπό την εφαρμογή με κυκλικό μασάζ και δεν αφορά σε μείωση του βάρους.

 

Ορατά αποτελέσματα

Μειώνει την περιφέρεια των μηρών έως και 2,2εκ. (Με μέση τιμή 1,44εκ.)**

Μειώνει την περιφέρεια των γοφών έως και 4,1εκ. (Με μέση τιμή 2,79εκ.)**

Μειώνει την περιφέρεια των γλουτών έως και 4,0εκ. (Με μέση τιμή 2,36εκ.)**

Μειώνει την περιφέρεια της κοιλιάς έως και 4,1εκ. (Με μέση τιμή 2,21εκ.)**

Μείωση όψης φλοιού πορτοκαλιού: 70%** των εθελοντών

Πιο απαλή επιδερμίδα: 90%** των εθελοντών

**In vivo αξιολόγηση για πάνω από 50 ημέρες (20 γυναίκες, 25-65 ετών) με συνεχή εφαρμογή μέσω κυκλικού μασάζ κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

Βραχυπρόθεσμη δράση: Η όψη φλοιού πορτοκαλιού ξεκινάει να λειαίνεται και η επιδερμίδα είναι πιο απαλή, ενυδατωμένη και τονωμένη ενώ το περίγραμμα του σώματος αρχίζει να βελτιώνεται.

Μακροπρόθεσμη δράση: Η όψη φλοιού πορτοκαλιού είναι ορατά μειωμένη, η επιδερμίδα πιο σφικτή ενώ η σιλουέτα εμφανίζεται πιο αδύνατη και καλοσχηματισμένη.


_Σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα εφαρμόστε ομοιόμορφα την κρέμα σώματος Beatific Slim Sculptor συνεχόμενα κάθε βράδυ πριν τον ύπνο, στους μηρούς, τους γοφούς, την κοιλιά, τους γλουτούς ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή.

_Κάντε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι το προϊόν να απορροφηθεί εντελώς.

Μετά από μερικά λεπτά, μπορεί να αισθανθείτε μία θερμή ή ψυχρή αίσθηση πιθανώς συνοδευόμενη από ένα ελαφρύ μούδιασμα και ερυθρότητα. Αυτές οι επιδράσεις είναι προσωρινές και πρόκειται να ομαλοποιηθούν μετά από 30 λεπτά το ανώτερο, ανάλογα με τον βαθμό ευαισθησίας της κάθε επιδερμίδας.

_Χρησιμοποιείστε συστηματικά για τουλάχιστον 4 εβδομάδες.

_Η καθημερινή άσκηση και η υγιεινή διατροφή βοηθούν στην επίτευξη μίας σφιχτής, καλοσχηματισμένης σιλουέτας και συμβάλουν στην βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων χρήσης της κρέμας σώματος Beatific Slim Sculptor.

_Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

_Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια – σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

_Αποθηκεύστε το προϊόν μακριά από το φως του ήλιου και τις υψηλές θερμοκρασίες.

No reviews yet.

Slim SculptorSubStartΚρέμα σώματος εντατικού αδυνατίσματος & λείανσης επιδερμίδας /el/krema-entatikou-adinatismatos-kai-liansis-epidermidas-p37.html 37
Συσκευασία
150ml
Τιμή
65 €19,5 €Κερδίζετε 45,5 € (70,00%) 19.5
Ποσότητα
+ wishlist

Προσωρινά εξαντλημένο

Προσθήκη στην τσάντα

Το προϊόν προστέθηκε στην τσάντα σας

Παραγγελία Συνέχεια αγορών